Skocz do zawartości

1/6 Scale Bruce Willis Head Sculpt for John McClane Die Hard

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

takie cos wpadlo mi w łapy

NIe wiem czy ktos robil taką scale - ale tu juz chyba odcien  skóry musi byc idealnie... realny.

Pierwsza warstwa....

20190219_200314.jpg

20190219_200316.jpg

20190219_200318.jpg

Edytowane przez rafau
  • Like 1
Napisano
17 godzin temu, rafau napisał:

NIe wiem czy ktos robil taką scale - ale tu juz chyba odcien  skóry musi byc idealnie... realny.

Nie musi. W stylu komiksowo kolorowym też mógłby być niezły.

Napisano (edytowane)

ale za 40 $ dolcow mozna niby tez na takie malowanie trafic - a roznica spora.  

pobrane (1).jpg

Edytowane przez rafau
Napisano (edytowane)

no dobra.. to sam ryjek, a reszta? są do tego jakieś ramiona? kawałek pocycka w żonobijce? albo w swetrze ze świątecznym "now i have a machine gun ho-ho-ho"?

faktura odlewu wygląda świetnie

Edytowane przez FAZZY_bez_humoru
Napisano

to juz jest  "laleczka"  -   kupuje sie szkielet uniwersalny z ruchomymi odnózami i  ubiera w ciuszki wg  uznania.

na to nasadza sie ryjek i  mozna "przytulac" do poduszki :)

cena takiej laleczki z ciuszkami to zapewne  min 1000 pln

tu jesli ktos zna np The walking dead  -przyklad  - pomijam ze wlosy i broda jest robiona z naturalnego wlosa  -   pełen  custom 

gosciu robi niezle figurki ( lalki) 

https://jolygram.com/profile/masahendrix69real/1921319880

pobrane (2).jpg

Napisano

a u mnie dalej powolutku - roznice znikome bo to tylko skóra a trykam sie przesadzac z mocnymi odcieniami. 

20190221_220812.jpg

20190221_220827.jpg

20190221_220834.jpg

20190221_221716.jpg

Napisano

Daj go od przodu centralnie. Ale chyba prawe jego oko bedzie do poprawki, coś mu ucieka za bardzo.

Napisano

Jeszcze teczówke spróbuj ciut przesunąć do wewnątrz, bo porawisz żrenicę, a i tak bedzie wygladał jak po głębszym.

Napisano (edytowane)

oczy mysle ok 

poki ich sie nie zobaczy powiekszonych na zdjeciu - to  sie mysli ze sa ok.  Dopiero z bliska wychodza babole.   

czas troche "obic" zrobic, cos ja tu 

4FA9F89C00000578-0-image-a-1_1535981946681.jpg

Edytowane przez rafau