abtb Napisano 9 Kwietnia 2019 Share Napisano 9 Kwietnia 2019 18 minut temu, Solo napisał: Da radę, twardy jest Jak orzech kokosowy . Już dał radę, ale patentu nie chce zdradzić (przynajmniej oficjalnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Kwietnia 2019 Share Napisano 9 Kwietnia 2019 Serio wyciąłęś tę klapę? No to pokazałbyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2019 4 minuty temu, Solo napisał: Serio wyciąłęś tę klapę? No to pokazałbyś. Nie nie wyciąłem.Poszedłem na łatwiznę i podebrałem od innego.Jak wytnę to pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Kwietnia 2019 Share Napisano 9 Kwietnia 2019 3 minuty temu, Xmen napisał: Nie nie wyciąłem.Poszedłem na łatwiznę i podebrałem od innego Cwane Ja bym już tylko je "pocieniasił" przed ostatecznym montażem, żeby nie wyglądały jak wycięte z przedniej płyty od Tygrysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Maja 2019 Autor Share Napisano 18 Maja 2019 Dawno nic nie pisałem ale że prace lekko ruszyły do przodu i przymierzam się do malowania mała prośba.Zrobiłem małą próbę na złomie i tak to wyszło.Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 18 Maja 2019 Share Napisano 18 Maja 2019 Kafelki do spoko, ale już trochę starszy styl. Jeśli pytasz o model, to musisz na niego zaostrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Maja 2019 Autor Share Napisano 18 Maja 2019 Chodziło o te kafelki.Model to stare Zero Hasegawy do testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Maja 2019 Share Napisano 18 Maja 2019 5 godzin temu, Xmen napisał: Zrobiłem małą próbę na złomie i tak to wyszło Jaką metodą? "Z ręki" czy na maskol? Fotka mogła by być ciut ostrzejsza bo trochę trudno ocenić efekt. Nie bardzo można stwierdzić czy to rozkurz czy kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2020 Coś tam drgnęło w temacie Folgore.Trzeba w końcu pokończyć rozpoczęte tematy.Tylko za dużo nie wyzywać .I sorki za bałagan na stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi