KRL Napisano 18 Marca 2019 Share Napisano 18 Marca 2019 Ostatnio mało moich modeli na forum więc dodam jeden Model który prezentuje poniżej otrzymałem do ukończenia od kolegi. Model to A-7E od Trumpeter skala 1:32 jedyne dwie kwestie o które zostałem poproszony to malowanie z Wietnamu z uśmiechem więc mimo niezgodności wersji samolotu tak to zostało wykonane. Oryginalnie była to wersja D. Druga z kwestii to uzbrojenie miało być pełno pod skrzydłami. Co do modelu składałem ten model już wcześniej więc nie miałem jakiś większych problemów są typowe dla Trumpetera czyli wlot powietrza. W tym egzemplarzu miałem także problem z liniami podziału i ogólną jakością powierzchni była mocno porowata nie gładka z zanikającymi liniami podziału. Chyba kończą się formy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Marca 2019 Share Napisano 18 Marca 2019 Super tempo masz mistrzowskie postshading taki specjalny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 24 Marca 2019 Autor Share Napisano 24 Marca 2019 Co ja paczę Admin stwierdził że ten "uśmiech" jest wart fotki tygodnia. Serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 A te niebieskie rakiety to co to jest? Bo nie dość że niebieskie, to i kształt jakiś dziwny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 24 Marca 2019 Autor Share Napisano 24 Marca 2019 O ile dobrze pamiętam to AGM-62 ale nie mam niestety pewności muszę odszukać instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olecki75 Napisano 28 Marca 2019 Share Napisano 28 Marca 2019 W dniu 24.03.2019 o 22:09, Solo napisał: A te niebieskie rakiety to co to jest? Bo nie dość że niebieskie, to i kształt jakiś dziwny? Tak KRL dobrze mówi to AGM62 i to nie rakieta a bomba naprowadzana telewizyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi