piotrkur Napisano 26 Marca 2019 Share Napisano 26 Marca 2019 Jak w temacie..Kupię za rozsądną cenę VAB-a 4x4 Hellera nr 81130.Może komuś zalega i m a chęć się go pozbyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2019 Ponawiam!Nadmieniam że linki do sklepów mnie nie interesują.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 20 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2019 UP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 18 Września 2019 Share Napisano 18 Września 2019 https://allegro.pl/oferta/transporter-opancerzony-vab-8495876219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Września 2019 Autor Share Napisano 22 Września 2019 W dniu 18.09.2019 o 19:18, mandrivecs napisał: https://allegro.pl/oferta/transporter-opancerzony-vab-8495876219 Aż tak zdesperowany nie jestem!interesuje mnie wyłącznie nie sklejony model,ale dzięki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 5 Października 2019 Autor Share Napisano 5 Października 2019 Nadal zakupię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Października 2019 Share Napisano 21 Października 2019 Piotrek, wisisz mi piwo https://allegro.pl/oferta/vab-4x4-heller-1-35-8599339995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Października 2019 Autor Share Napisano 22 Października 2019 12 godzin temu, enten napisał: Piotrek, wisisz mi piwo https://allegro.pl/oferta/vab-4x4-heller-1-35-8599339995 Materialista!Obserwuję już od początku..Ale dzięki za czujność partyjną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 22 Października 2019 Share Napisano 22 Października 2019 (edytowane) To tylko propozycja wspólnego pijactwa przy nadarzającej się okazji a jak obserwujesz to może podbić Ci ofertę? Edytowane 22 Października 2019 przez enten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Października 2019 Autor Share Napisano 22 Października 2019 19 minut temu, enten napisał: a jak obserwujesz to może podbić Ci ofertę? https://www.youtube.com/watch?v=cQygPeIwD-0 a wspólne pijactwo jest do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 24 Października 2019 Share Napisano 24 Października 2019 W dniu 22.10.2019 o 07:53, piotrkur napisał: Materialista!Obserwuję już od początku..Ale dzięki za czujność partyjną! Zaraz,zaraz a kto zadzwonił jak się tylko ukazało???? Się pytam grzecznie ,to mnie się browar nie należy?? Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 24 Października 2019 Share Napisano 24 Października 2019 Trzeci do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 24 Października 2019 Share Napisano 24 Października 2019 Teraz, enten napisał: Trzeci do picia Musimy się spotkać gdzieś w środku Polski np. w Licheniu i zabalować najpierw tak ,potem tak , a na końcu tak. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 8 Listopada 2019 Autor Share Napisano 8 Listopada 2019 Kupię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 No i czemu żeś tamtego nie kupił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Listopada 2019 Autor Share Napisano 9 Listopada 2019 8 godzin temu, enten napisał: No i czemu żeś tamtego nie kupił? Bo mnie przelicytowałeś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 Widać jak Ci zależało.... Tu człowiek co 15 minut sprawdza Allegro i od razu pisze, że jest Ci on, pojawił się do wzięcia, kupienia i brać go, już na wyciągnięcie ręki, tylko kliknac, zalicytować, pokazać, że to mój i dla mnie... A tu ciach! O złotóweczkę i nie pykło! No nic- szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Listopada 2019 Autor Share Napisano 9 Listopada 2019 6 godzin temu, enten napisał: Widać jak Ci zależało.... Tu człowiek co 15 minut sprawdza Allegro i od razu pisze, że jest Ci on, pojawił się do wzięcia, kupienia i brać go, już na wyciągnięcie ręki, tylko kliknac, zalicytować, pokazać, że to mój i dla mnie... A tu ciach! O złotóweczkę i nie pykło! No nic- szukam dalej Nie przesadzaj-zalicytowałem tyle ile miałem zamiar dać,ktoś przebił-poszło za tyle ile w sklepie mogę dostać..ale nic to-szukamy dalej -jak byś widział-to daj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 Szukamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi