Przemo1CK Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Witam! Kolejny nieprawdziwek, ale nie do końca, bowiem istniał tzw. "panzerwerfer auf Maultier" w wersji amunicyjnej bez wyrzutni pocisków... ja pozwoliłem sobie tylko dodać wyrzutnię ramową :P Model prosto z pudła (maultier) + wyrzutnia również (mirage) + akcesoria (italeri). Oto on: Pozdrawiam Przemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Prawie jak Panzerwerfer... ale prawie robi wielką różnice :P Model moim zdaniem jest git Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Jak zwykle rewelacyjny model. Napisz cos więcej o tej konstrukcji. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Bardzo ciekawy modelik, fajna konstrukcja. Wykonanie dobre, jak mniemam gąski są gumowe?? Chyba się pokuszę o zbudowanie jakiegoś pojazdu (niekoniecznie prawdziwego) wyposażonego właśnie w tą wyrzutnię ramową... Oglądałem oba Twoje projekty z tą wyrzutnią i wygląda to bardzo ciekawie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 te miny z przodu to tak bardzo rozrywkowo wyglądają :] a MG to viagrą strzela, że taśma tak zesztywniała? :P mam wrażenie, że twoje ostatnie modele są robione "na siłę" a jak postępy blitza z warsztatem? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafica Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Faktycznie, miny z przodu na pewno umożliwią niemiaszkom "niezłą rozrywkę" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo1CK Posted March 6, 2008 Author Share Posted March 6, 2008 Miny minami, ale jak widać usunąłem z nich detonatory... czyli prościej te guziczki na środku... mam wrażenie, że twoje ostatnie modele są robione "na siłę" Hmmm na siłe raczej nie, prędzej "z fantazją", bo tak obserwuje te wszystkie fora i ciągle to samo, setna pantera, tysięczny tygrys... P.S. z tym MG dobry tekst, muszę kiedyś figury zrobić z niebieskimi pigułkami w dłoniach a jak postępy blitza z warsztatem? Czekam na jeden wolny dzień i się zrobi, bo tak z przerwami to już nie daje rady... może dziś coś przy nim pogrzebię, ale nie wiem. Pozdrawiam i dzięki za komentarze ! Przemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Miny minami, ale jak widać usunąłem z nich detonatory... czyli prościej te guziczki na środku... To jeszcze powinieneś wywiercić w nich dziurę, ponieważ detonator jest na gwincie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo1CK Posted March 6, 2008 Author Share Posted March 6, 2008 No wiem właśnie, cenna uwaga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barthass Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Hmmm na siłe raczej nie, prędzej "z fantazją", bo tak obserwuje te wszystkie fora i ciągle to samo, setna pantera, tysięczny tygrys... Nie tylko niemcy mieli pojazdy lądowe, a rozwój broni pancernej nie skończył się po 1945 roku Więc może lepiej zabrać się za pojazdy innych państw biorących udział w II wojnie, albo co lepsze zabrać się za pojazdy współczesne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patterson Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Bardzo zgrabne malowanie, nie wiem tylko, czy chciałoby się soldatom wdrapywać tam z tymi skrzynkami, w końcu straszenie toto ciężkie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Wspaniale wykonany model niezwykle grożnego i morderczego pojazdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts