Przemo1CK Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Witam! Kolejny nieprawdziwek, ale nie do końca, bowiem istniał tzw. "panzerwerfer auf Maultier" w wersji amunicyjnej bez wyrzutni pocisków... ja pozwoliłem sobie tylko dodać wyrzutnię ramową :P Model prosto z pudła (maultier) + wyrzutnia również (mirage) + akcesoria (italeri). Oto on: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Prawie jak Panzerwerfer... ale prawie robi wielką różnice :P Model moim zdaniem jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 Jak zwykle rewelacyjny model. Napisz cos więcej o tej konstrukcji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 Bardzo ciekawy modelik, fajna konstrukcja. Wykonanie dobre, jak mniemam gąski są gumowe?? Chyba się pokuszę o zbudowanie jakiegoś pojazdu (niekoniecznie prawdziwego) wyposażonego właśnie w tą wyrzutnię ramową... Oglądałem oba Twoje projekty z tą wyrzutnią i wygląda to bardzo ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 te miny z przodu to tak bardzo rozrywkowo wyglądają :] a MG to viagrą strzela, że taśma tak zesztywniała? :P mam wrażenie, że twoje ostatnie modele są robione "na siłę" a jak postępy blitza z warsztatem? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 Faktycznie, miny z przodu na pewno umożliwią niemiaszkom "niezłą rozrywkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 6 Marca 2008 Autor Share Napisano 6 Marca 2008 Miny minami, ale jak widać usunąłem z nich detonatory... czyli prościej te guziczki na środku... mam wrażenie, że twoje ostatnie modele są robione "na siłę" Hmmm na siłe raczej nie, prędzej "z fantazją", bo tak obserwuje te wszystkie fora i ciągle to samo, setna pantera, tysięczny tygrys... P.S. z tym MG dobry tekst, muszę kiedyś figury zrobić z niebieskimi pigułkami w dłoniach a jak postępy blitza z warsztatem? Czekam na jeden wolny dzień i się zrobi, bo tak z przerwami to już nie daje rady... może dziś coś przy nim pogrzebię, ale nie wiem. Pozdrawiam i dzięki za komentarze ! Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 Miny minami, ale jak widać usunąłem z nich detonatory... czyli prościej te guziczki na środku... To jeszcze powinieneś wywiercić w nich dziurę, ponieważ detonator jest na gwincie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 6 Marca 2008 Autor Share Napisano 6 Marca 2008 No wiem właśnie, cenna uwaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 Hmmm na siłe raczej nie, prędzej "z fantazją", bo tak obserwuje te wszystkie fora i ciągle to samo, setna pantera, tysięczny tygrys... Nie tylko niemcy mieli pojazdy lądowe, a rozwój broni pancernej nie skończył się po 1945 roku Więc może lepiej zabrać się za pojazdy innych państw biorących udział w II wojnie, albo co lepsze zabrać się za pojazdy współczesne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Bardzo zgrabne malowanie, nie wiem tylko, czy chciałoby się soldatom wdrapywać tam z tymi skrzynkami, w końcu straszenie toto ciężkie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Wspaniale wykonany model niezwykle grożnego i morderczego pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi