KubaRo95 Napisano 29 Marca 2019 Share Napisano 29 Marca 2019 (edytowane) Hej Model Pandy, strasznie niespasowany. Plastik też taki jak to u Pandy czyli kruchy i g**niany Robiłem co w mojej mocy, żeby trochę nadrobić malowaniem i weatheringiem Mam nadzieję, że wyszedł jak prawdziwy Jankess! Enjoy! I parę detali Edytowane 30 Marca 2019 przez KubaRo95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 30 Marca 2019 Share Napisano 30 Marca 2019 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 30 Marca 2019 Share Napisano 30 Marca 2019 Bardzo dobra praca..! Masz porównanie pandy i Bronco? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 30 Marca 2019 Autor Share Napisano 30 Marca 2019 Niestety bronco nie miałem w dłoniach, ale pewnie jeśli chodzi o jakość to Bronco wygrywa. Jednak gdybyś chciał robić nowszego Buffalo to wybieraj Pandę, ten to wersja A2, ma inne boki, układ wydechowy oraz przedni zderzak, grill i maskę Sam model tragiczny nie jest, powiedział bym że połączenie Hobby Bossa i Dragona, tylko plastik kruchy i nieprzyjemny. No i opony z vinylu jak widać są tragiczne, ubrudziłem je mocno żeby zamaskować niedoskonałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 30 Marca 2019 Share Napisano 30 Marca 2019 Bez zagłębiania się w merytorykę, wygląda przyjemnie dla oka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 30 Marca 2019 Autor Share Napisano 30 Marca 2019 Merytorycznie model Pandy ma wiele uproszczeń. Ale to była próba malarska przed porządnym modelem MaxxaPro w Polskich lub Czeskich barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 30 Marca 2019 Share Napisano 30 Marca 2019 Maxx Pro tylko w polskich, najlepiej z warsztatem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 30 Marca 2019 Autor Share Napisano 30 Marca 2019 Będzie z warsztatem bo chcę go zrobić z RPG netem, mam pare fotek od znajomego który był na misji więc będę odtwarzał mocowanie siatek i anteny. Na razie jedyny problem to, że nie wiem jak zaginąć mosiężne rurki, żeby się nie łamały ;) Myślałem o jakimś sypaniu drobnego piasku do środka i zaginaniu, bo takiej małej zaginarki nie widziałem nigdzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi