KubaRo95 Napisano 29 Marca 2019 Napisano 29 Marca 2019 (edytowane) Hej Model Pandy, strasznie niespasowany. Plastik też taki jak to u Pandy czyli kruchy i g**niany Robiłem co w mojej mocy, żeby trochę nadrobić malowaniem i weatheringiem Mam nadzieję, że wyszedł jak prawdziwy Jankess! Enjoy! I parę detali Edytowane 30 Marca 2019 przez KubaRo95 Cytuj
mandrivecs Napisano 30 Marca 2019 Napisano 30 Marca 2019 Bardzo dobra praca..! Masz porównanie pandy i Bronco? 1 Cytuj
KubaRo95 Napisano 30 Marca 2019 Autor Napisano 30 Marca 2019 Niestety bronco nie miałem w dłoniach, ale pewnie jeśli chodzi o jakość to Bronco wygrywa. Jednak gdybyś chciał robić nowszego Buffalo to wybieraj Pandę, ten to wersja A2, ma inne boki, układ wydechowy oraz przedni zderzak, grill i maskę Sam model tragiczny nie jest, powiedział bym że połączenie Hobby Bossa i Dragona, tylko plastik kruchy i nieprzyjemny. No i opony z vinylu jak widać są tragiczne, ubrudziłem je mocno żeby zamaskować niedoskonałości Cytuj
Zderzak Napisano 30 Marca 2019 Napisano 30 Marca 2019 Bez zagłębiania się w merytorykę, wygląda przyjemnie dla oka. 1 Cytuj
KubaRo95 Napisano 30 Marca 2019 Autor Napisano 30 Marca 2019 Merytorycznie model Pandy ma wiele uproszczeń. Ale to była próba malarska przed porządnym modelem MaxxaPro w Polskich lub Czeskich barwach Cytuj
Zderzak Napisano 30 Marca 2019 Napisano 30 Marca 2019 Maxx Pro tylko w polskich, najlepiej z warsztatem . Cytuj
KubaRo95 Napisano 30 Marca 2019 Autor Napisano 30 Marca 2019 Będzie z warsztatem bo chcę go zrobić z RPG netem, mam pare fotek od znajomego który był na misji więc będę odtwarzał mocowanie siatek i anteny. Na razie jedyny problem to, że nie wiem jak zaginąć mosiężne rurki, żeby się nie łamały ;) Myślałem o jakimś sypaniu drobnego piasku do środka i zaginaniu, bo takiej małej zaginarki nie widziałem nigdzie :/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi