KubaRo95 Napisano 30 Marca 2019 Share Napisano 30 Marca 2019 Była mk.3D to teraz czas na najfajniejsza z Merkav. Jako, że jej bryła przypomina mi bardzo Star Wars to starałem się, żeby wyglądała jak najbardziej bojowo, co najmniej jak by sama walczyła w Palestynie z chmarą T55 Taki troszkę "One Man Down" w wersji IDF I detale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 30 Marca 2019 Share Napisano 30 Marca 2019 (edytowane) Zdjęcia troszkę przepalone. Może być tak?!?!?!. Widać więcej szczegółów...….. Fajnie zrobiony. Na podstawce by wyglądał jeszcze lepiej. Edytowane 30 Marca 2019 przez seven up 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 30 Marca 2019 Autor Share Napisano 30 Marca 2019 Podstawkę ma skromną, kawałek autostrady Będzie tak postawiony na WMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Kwietnia 2019 Share Napisano 7 Kwietnia 2019 nikt się nie wypowiada więc może zapoczątkuję - mi tam się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 9 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2019 Zdjęcia wyszły mi troszkę słabo, ale na żywo będzie do zobaczenia na WMS 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 11 Kwietnia 2019 Share Napisano 11 Kwietnia 2019 Bardzo fajnie wykonana Siman Arba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi