Skocz do zawartości

A-4M SkyHawk Trumpeter 1:32

KRL

Rekomendowane odpowiedzi

Model do którego zabierałem się bardzo długo, już wiele razy trafiał na mój stół ale nigdy nie miał szczęścia i wciąż zamieniałem jego budowę na inny model.

Ostatnio jednak postanowiłem wziąć A-4 na warsztat i od początku do końca złożyć ten model. Nie mam pojęcia jak model Trumpetera wypada merytorycznie. Natomiast jest bardzo przyjazny i składa się jak modele Tamki.

Bez problemów i bez tubki szpachli. Ogólnie model godny polecenia.

Takie coś miało wyjść z tego modelowania:

SSUNwDH.jpg

A-4M SkyHAwk Trumpeter 1:32

srjL90h.jpg?1a9ZU3QM.jpg?1Fs0ddPd.jpg?1Yj8AJnA.jpg?1WNPLPKw.jpg?1Wadxdgc.jpg?1sB9AREI.jpg?1Iy9k0vv.jpg?1O5HQGYB.jpg?170gwDKe.jpg?1gSk1Mup.jpg?1wv7c60Y.jpg?1

Edytowane przez KRL

Musze przyznać że to faktycznie ciekawy model i bardzo podoba mi się jego rozmiar.

Postanowiłem zrobić sobie kolekcję, teraz na warsztat trafi A-4E tym razem w jakimś niebiesko -szarym camo.

Przepraszam za inną nutę, ale nie podoba mi się...

Widzę brudny model, a nie model styranego samolotu. Mam wrażenie odręcznego malowania steru kierunku i sporo obszarów nieprzemyślanego brudzenia, pośpiechu i chaosu.

Szkoda, bo:

1. masz ciekawe zdjęcie jako punkt wyjścia do poszukiwań "jak brudzić";

2. umiesz lepiej, czego dowodem są wcześniejsze prace - choć nie z ostatniego okresu,  moim zdaniem.

Pozostaje sądzić, że na żywo jest lepiej, bo wydaje się, że mocno suwakujesz zdjęcia.

Wciąż jednak z ciekawością i kredytem zaufania otwieram każdą Twoją galerię i chciałbym, aby tak zostało :-)

4 minuty temu, Mikolaj75 napisał:

Przepraszam za inną nutę, ale nie podoba mi się...

Widzę brudny model, a nie model styranego samolotu. Mam wrażenie odręcznego malowania steru kierunku i sporo obszarów nieprzemyślanego brudzenia, pośpiechu i chaosu.

Szkoda, bo:

1. masz ciekawe zdjęcie jako punkt wyjścia do poszukiwań "jak brudzić";

2. umiesz lepiej, czego dowodem są wcześniejsze prace - choć nie z ostatniego okresu,  moim zdaniem.

Pozostaje sądzić, że na żywo jest lepiej, bo wydaje się, że mocno suwakujesz zdjęcia.

Wciąż jednak z ciekawością i kredytem zaufania otwieram każdą Twoją galerię i chciałbym, aby tak zostało :-)

Nie ma sprawy, absolutnie rozumiem odmienne zdanie wklejając zdjęcia na forum z założenia poddaje model a co za tym idzie swoją pracę ocenie i oczywiście biorę pod uwagę że ta ocena może być negatywna.