KRL Napisano 1 Kwietnia 2019 Share Napisano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Model do którego zabierałem się bardzo długo, już wiele razy trafiał na mój stół ale nigdy nie miał szczęścia i wciąż zamieniałem jego budowę na inny model. Ostatnio jednak postanowiłem wziąć A-4 na warsztat i od początku do końca złożyć ten model. Nie mam pojęcia jak model Trumpetera wypada merytorycznie. Natomiast jest bardzo przyjazny i składa się jak modele Tamki. Bez problemów i bez tubki szpachli. Ogólnie model godny polecenia. Takie coś miało wyjść z tego modelowania: A-4M SkyHAwk Trumpeter 1:32 Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez KRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 1 Kwietnia 2019 Share Napisano 1 Kwietnia 2019 A wyszło dużo lepiej niż na zdjęciu Świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 1 Kwietnia 2019 Share Napisano 1 Kwietnia 2019 Fajny Scooter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2019 Musze przyznać że to faktycznie ciekawy model i bardzo podoba mi się jego rozmiar. Postanowiłem zrobić sobie kolekcję, teraz na warsztat trafi A-4E tym razem w jakimś niebiesko -szarym camo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 1 Kwietnia 2019 Share Napisano 1 Kwietnia 2019 Przepraszam za inną nutę, ale nie podoba mi się... Widzę brudny model, a nie model styranego samolotu. Mam wrażenie odręcznego malowania steru kierunku i sporo obszarów nieprzemyślanego brudzenia, pośpiechu i chaosu. Szkoda, bo: 1. masz ciekawe zdjęcie jako punkt wyjścia do poszukiwań "jak brudzić"; 2. umiesz lepiej, czego dowodem są wcześniejsze prace - choć nie z ostatniego okresu, moim zdaniem. Pozostaje sądzić, że na żywo jest lepiej, bo wydaje się, że mocno suwakujesz zdjęcia. Wciąż jednak z ciekawością i kredytem zaufania otwieram każdą Twoją galerię i chciałbym, aby tak zostało :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2019 4 minuty temu, Mikolaj75 napisał: Przepraszam za inną nutę, ale nie podoba mi się... Widzę brudny model, a nie model styranego samolotu. Mam wrażenie odręcznego malowania steru kierunku i sporo obszarów nieprzemyślanego brudzenia, pośpiechu i chaosu. Szkoda, bo: 1. masz ciekawe zdjęcie jako punkt wyjścia do poszukiwań "jak brudzić"; 2. umiesz lepiej, czego dowodem są wcześniejsze prace - choć nie z ostatniego okresu, moim zdaniem. Pozostaje sądzić, że na żywo jest lepiej, bo wydaje się, że mocno suwakujesz zdjęcia. Wciąż jednak z ciekawością i kredytem zaufania otwieram każdą Twoją galerię i chciałbym, aby tak zostało :-) Nie ma sprawy, absolutnie rozumiem odmienne zdanie wklejając zdjęcia na forum z założenia poddaje model a co za tym idzie swoją pracę ocenie i oczywiście biorę pod uwagę że ta ocena może być negatywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 1 Kwietnia 2019 Share Napisano 1 Kwietnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Kwietnia 2019 Share Napisano 3 Kwietnia 2019 Mnie tam się podoba. Sam niedługo za takiego się biorę, ale skalę mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi