Rektor Napisano 5 Kwietnia 2019 Share Napisano 5 Kwietnia 2019 AMMO MiG zapowiada model czołgu T-54 w skali 1:72 z ekstra detalami. Cena atrakcyjna. Ktoś wie coś bliższego? Czy będzie dostępny w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 5 Kwietnia 2019 Share Napisano 5 Kwietnia 2019 Martola zapowiada za 6 dyszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 30 Maja 2019 Share Napisano 30 Maja 2019 Model juz jakiś czas jest, a tu cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 31 Maja 2019 Share Napisano 31 Maja 2019 Dopiero od tego tygodnia w Martoli, ale na Facebooku Alex Clark robi go bardzo fajnie i bardzo dobrze ocenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 31 Maja 2019 Share Napisano 31 Maja 2019 Alex dostał przedprodukcyjne sztuki W sumie mam już dwie, ale na razie chcę pokończyć co zacząłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 1 Czerwca 2019 Share Napisano 1 Czerwca 2019 Polską "łabędzką" wersję będzie dało się z tego zrobić? Ew. jaki zakres przeróbek był by potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 1 Czerwca 2019 Share Napisano 1 Czerwca 2019 Da się zrobić ale trzeba znowu płytę nadsilnikową od nowa robić. I zależy którą wersję to dodatkowe zasobniki i wymiana celownika .To tak na szybko po pomacaniu wyprasek pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 W dniu 01.06.2019 o 17:03, OLO napisał: Da się zrobić ale trzeba znowu płytę nadsilnikową od nowa robić. I zależy którą wersję to dodatkowe zasobniki i wymiana celownika .To tak na szybko po pomacaniu wyprasek pozdrawiam OLO. Hej, OLO, czy miałeś może chwilę aby się przyjrzeć, co należałoby zmienić, żeby otrzymać taki T-54A "made in Łabędy"? Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 Trzeba wymienić płytę z chłodnicami(można użyć z Revella), płytę nad filtrami trzeba od podstaw.Zmiana celownika na wieży a potem zależy jakie zdjęcie cię zainteresuje pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 OLO - dzięki za odpowiedź. A w ogóle to jak ten model wygląda z jakością? Jakie masz wrażenia tak na drugi, czy też trzeci rzut oka? Gdzieś obiło mi się o uszy, że ma za małe koła nośne? To prawda? To podobno Takom w pudełku Ammo jest. To może i inne wersje będą w przyszłości... Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 Kół nie mierzyłem purystą już nie jestem . Model bardzo przyjemny w składaniu poza wzornikiem na gąski nie polecam.A wizualnie detal wyraźniejszy niż u Revlla, a drobne części delikatne pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Dziękuję OLO za odpowiedź. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi