Rektor Napisano 5 Kwietnia 2019 Napisano 5 Kwietnia 2019 AMMO MiG zapowiada model czołgu T-54 w skali 1:72 z ekstra detalami. Cena atrakcyjna. Ktoś wie coś bliższego? Czy będzie dostępny w PL? Cytuj
mysiek13 Napisano 31 Maja 2019 Napisano 31 Maja 2019 Dopiero od tego tygodnia w Martoli, ale na Facebooku Alex Clark robi go bardzo fajnie i bardzo dobrze ocenia Cytuj
jonathan Napisano 31 Maja 2019 Napisano 31 Maja 2019 Alex dostał przedprodukcyjne sztuki W sumie mam już dwie, ale na razie chcę pokończyć co zacząłem. Cytuj
Michal_G Napisano 1 Czerwca 2019 Napisano 1 Czerwca 2019 Polską "łabędzką" wersję będzie dało się z tego zrobić? Ew. jaki zakres przeróbek był by potrzebny? Cytuj
OLO Napisano 1 Czerwca 2019 Napisano 1 Czerwca 2019 Da się zrobić ale trzeba znowu płytę nadsilnikową od nowa robić. I zależy którą wersję to dodatkowe zasobniki i wymiana celownika .To tak na szybko po pomacaniu wyprasek pozdrawiam OLO. Cytuj
PrzemekW Napisano 28 Października 2019 Napisano 28 Października 2019 W dniu 01.06.2019 o 17:03, OLO napisał: Da się zrobić ale trzeba znowu płytę nadsilnikową od nowa robić. I zależy którą wersję to dodatkowe zasobniki i wymiana celownika .To tak na szybko po pomacaniu wyprasek pozdrawiam OLO. Hej, OLO, czy miałeś może chwilę aby się przyjrzeć, co należałoby zmienić, żeby otrzymać taki T-54A "made in Łabędy"? Przemek Cytuj
OLO Napisano 29 Października 2019 Napisano 29 Października 2019 Trzeba wymienić płytę z chłodnicami(można użyć z Revella), płytę nad filtrami trzeba od podstaw.Zmiana celownika na wieży a potem zależy jakie zdjęcie cię zainteresuje pozdrawiam OLO. Cytuj
PrzemekW Napisano 29 Października 2019 Napisano 29 Października 2019 OLO - dzięki za odpowiedź. A w ogóle to jak ten model wygląda z jakością? Jakie masz wrażenia tak na drugi, czy też trzeci rzut oka? Gdzieś obiło mi się o uszy, że ma za małe koła nośne? To prawda? To podobno Takom w pudełku Ammo jest. To może i inne wersje będą w przyszłości... Pozdrawiam, Przemek Cytuj
OLO Napisano 1 Listopada 2019 Napisano 1 Listopada 2019 Kół nie mierzyłem purystą już nie jestem . Model bardzo przyjemny w składaniu poza wzornikiem na gąski nie polecam.A wizualnie detal wyraźniejszy niż u Revlla, a drobne części delikatne pozdrawiam OLO. Cytuj
PrzemekW Napisano 2 Listopada 2019 Napisano 2 Listopada 2019 Dziękuję OLO za odpowiedź. Pozdrawiam, Przemek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi