Adamo722 Napisano 8 Kwietnia 2019 Share Napisano 8 Kwietnia 2019 Witam Przedstawiam Su-76M z 2 samodzielnego dywizjonu artylerii samobieżnej 1Armi WP z września 1944r. Model firmy UM z samoróbkami własnej produkcji. I dla porównania wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 9 Kwietnia 2019 Share Napisano 9 Kwietnia 2019 Cześć! Ciekawy pojazd, nie widzi się go często. Myślę, że wyszedł bardzo dobrze. Pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 10 Kwietnia 2019 Share Napisano 10 Kwietnia 2019 Sam pojazd bardzo fajny ale brudzenie chmm to wygląda jakby wjechał w gigantyczne żółtko, na kołach szczególnie .Zastosuj sproszkowaną suchą pastele albo pigmenty i zrób ten kurz trochę zróżnicowany pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Ja uzywam suchych pasteli tylko ze na kolach sa cztery kolory i moze troche jest ich za dużo. Mam generalnie problem ze zdjęciami ale zamówiłem namiot bezcieniowy i postaram się dostawić parę zdjęć to może będzie wszystko lepiej widać. Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2019 A tu dlaczego mikro jest wrogiem modelarstwa A tu jasne tło nietrafione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 12 Kwietnia 2019 Share Napisano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) Ale gęsi to były chyba niedawno wymieniane na letnie I na dodatek na wysoki połysk. Czemu taki efekt skoro wszystko dookoła ubłocone? Czyżby trzepaczki po powrocie z poligonu do jednostki? I jeszcze brak mi błotka na wewnętrznej stronie kół. Popieram też uwagę kolegi OLO, żeby zróżnicować kolory zabrudzeń. Bardzo ożywiłoby to model. Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi