subaroman Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Zaczynam budowe, drugiej w moim zyciu, ciezaroweczki. Wybor padl na Mercedesa w wersji strazackiej. (bo niska cena byla,hehee...) Przypuszczam, ze model ten jest Wam dobrze znany. Zaskoczyla mnie ilosc elementow, z ktorych ten zestaw sie sklada....Ogrom!! Mam nadziej, ze wspomozecie mnie rada i wskazowkami, zebym czegos nie schrzanil!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Zaskoczyla mnie ilosc elementow, z ktorych ten zestaw sie sklada....Ogrom!! To wyobraź sobie, że w Simbie mam ich 4 razy tyle (Nie chwaląc się oczywiście ) Sam na dniach zacznę lepić ten model, także powodzonka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Pierwszy revell w którym nie ma silnika... no chyba że jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 10 Marca 2008 Witam. Jako że sam uwielbiam strażackie wozy, to często będę siedział w twojej relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Pierwszy revell w którym nie ma silnika... no chyba że jest.... No raczej, że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Praetorian a bo nie było widać w wypraskach, formy silnika, to nie wiedziałem, sorki Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
/ Miklóś Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Jak nie widac, 3 foto są paski. Zawsze chciałem ten model ale jakoś nigdy nie udawało mi się go kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi