Marcin M. Napisano 2 Maja 2019 Share Napisano 2 Maja 2019 Miało to wyglądać zupełnie inaczej, planowałem zrobić stroik świateczny, względnie ozdobę koszyczka, jednakże nie lubię modelowania z mieczem Damoklesa w postaci dedlajnu nad głową. I to mi przyszło do głowy. Znowu naszła mnie ochota na te ściborowe karzełki. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 2 Maja 2019 Share Napisano 2 Maja 2019 Jak Olo mi będzie pracował nad nerwami to mu pokażę te zdjęcia hehehehe xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 2 Maja 2019 Share Napisano 2 Maja 2019 Świetny pomysł, może dla zwiększenia efektu dał bym jakiś gloss dla zasymulowania śluzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 2 Maja 2019 Share Napisano 2 Maja 2019 4 godziny temu, Marcin M. napisał: względnie ozdobę koszyczka, Chciałbym zobaczyć minę księdza, jakby mu przyszło to poświęcić 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Maja 2019 Share Napisano 3 Maja 2019 (edytowane) Cóś pięknego. Powinni takie jajeczka na deser w przedszkolach dawać niektórym dzieciom, albo lepiej - rodzicom Jak wystawisz na jakimś konkursie nie zapomnij położyć tabliczki "CZEKOLADA NIE NADAJE SIĘ DO SPOŻYCIA" Edytowane 3 Maja 2019 przez Grzes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Maja 2019 Autor Share Napisano 3 Maja 2019 A o tym wiedzieliście? Ja też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Maja 2019 Share Napisano 3 Maja 2019 Można powiedzieć tylko - ale jaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi