Daniel_ Napisano 4 Maja 2019 Share Napisano 4 Maja 2019 Witam wszystkich. Zakładam nowy wątek w związku z pomysłem o którym napisałem w warsztacie kolegi Grzegorza i widzę , że przez przypadek trochę zaśmieciłem mu warsztat, dlatego przenoszę ową dyskusję tutaj. Pomysł podświetlania modeli nie jest nowy , ale trochę go postaram się odświeżyć . Proszę o ujawnienie pomysłów na oświetlenie swoich pojazdów . Technika poszła sporo do przodu . miniaturyzacja też , więc może jakieś nowe pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Maja 2019 Super Moderator Share Napisano 4 Maja 2019 Podaj link, to przeniesiemy tamtą dyskusję do tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 4 Maja 2019 Share Napisano 4 Maja 2019 33 minuty temu, jawkers napisał: Podaj link, to przeniesiemy tamtą dyskusję do tego wątku. Spokojnie, niczego nie trzeba przenosić. Ja nie mam nikomu, nic za złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 17 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2019 W związku z pomysłem zainstalowania oświetlenia znalazłem taki oto <przełącznik> , ciekawy jestem jak się będzie spisywał i na ile będzie czuły. Reaguje oczywiście na zmianę poziomu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 17 Września 2019 Autor Share Napisano 17 Września 2019 A oto ten element zamontowany w M1025 Tamiya . lekkie uniesienie przodu powoduje zaświecenie się diody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi