Daniel_ Napisano 4 Maja 2019 Napisano 4 Maja 2019 Witam wszystkich. Zakładam nowy wątek w związku z pomysłem o którym napisałem w warsztacie kolegi Grzegorza i widzę , że przez przypadek trochę zaśmieciłem mu warsztat, dlatego przenoszę ową dyskusję tutaj. Pomysł podświetlania modeli nie jest nowy , ale trochę go postaram się odświeżyć . Proszę o ujawnienie pomysłów na oświetlenie swoich pojazdów . Technika poszła sporo do przodu . miniaturyzacja też , więc może jakieś nowe pomysły. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 4 Maja 2019 Super Moderator Napisano 4 Maja 2019 Podaj link, to przeniesiemy tamtą dyskusję do tego wątku. Cytuj
Grzegorz Grabowski Napisano 4 Maja 2019 Napisano 4 Maja 2019 33 minuty temu, jawkers napisał: Podaj link, to przeniesiemy tamtą dyskusję do tego wątku. Spokojnie, niczego nie trzeba przenosić. Ja nie mam nikomu, nic za złe Cytuj
Daniel_ Napisano 17 Sierpnia 2019 Autor Napisano 17 Sierpnia 2019 W związku z pomysłem zainstalowania oświetlenia znalazłem taki oto <przełącznik> , ciekawy jestem jak się będzie spisywał i na ile będzie czuły. Reaguje oczywiście na zmianę poziomu . Cytuj
Daniel_ Napisano 17 Września 2019 Autor Napisano 17 Września 2019 A oto ten element zamontowany w M1025 Tamiya . lekkie uniesienie przodu powoduje zaświecenie się diody. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi