MiloszKr Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Producent: Revell Nazwa modelu: Schlingmann HLF 20/16 Mercdes Benz Atego 1529 AI Skala: 1:24 Ilość części: 257 Dostępność - Sklepy modelarskie, aukcje Allegro, Ebay Oszklenie i chromiki: Ogumienie: Mini dokumentacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Czyżby revell zaczął małpować od italeri gotowe ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 13 Marca 2008 Share Napisano 13 Marca 2008 Prawdo podobnie tak , ale i tak merc niezły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 13 Marca 2008 Witam. Model sklejony wygląda super, widziałem na jakimś niemieckim forum. Jest wyrąbisty, kiedyś też trafi w moje ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 13 Marca 2008 Share Napisano 13 Marca 2008 mimo złożonej ramy to brak części narzekać nie można xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 13 Marca 2008 Share Napisano 13 Marca 2008 czy ten model ma napęd 4x4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 13 Marca 2008 Autor Share Napisano 13 Marca 2008 Milmak tak ten model posiada napęd 4x4 z skrzynią rozdzielającą napęd... Myślę że swój model zrobię z otwartymi szafkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi