matejson Napisano 29 Maja 2019 Napisano 29 Maja 2019 Cześć, Model dosyć stary, choć ma swoje zalety i wady. Najgorsza z nich to instrukcja taka jakby jej nie było w zestawie. Po paru własnych przeróbkach wydaje mi się, że wyjdzie coś sensownego. Najpewniej wyląduje na małej winiecie lub dioramie. Skala 1/72 Cytuj
jonathan Napisano 29 Maja 2019 Napisano 29 Maja 2019 Rób bom ciekaw Troszkę wkładu własnego, zabawy przy silniku, lekkich zmian i może być naprawdę fajny 1 Cytuj
LordDisneyland Napisano 30 Maja 2019 Napisano 30 Maja 2019 Na pierwszy rzut oka prezentuje się bardzo sympatycznie Miałeś okazję porównać z tym Stalińcem Trumpetera? 1 Cytuj
matejson Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Napisano 16 Czerwca 2019 W dniu 30.05.2019 o 03:23, LordDisneyland napisał: Na pierwszy rzut oka prezentuje się bardzo sympatycznie Miałeś okazję porównać z tym Stalińcem Trumpetera? Niestety nie dokładnie, ale na pierwszy rzut oka widać, że żywica bardziej szczegółowa To działam dalej. Doszło troche własnego scratchu i model jest gotowy do malowania... Szukam jeszcze pomysłu na podstawkę czy też dioramę.. 1 Cytuj
LordDisneyland Napisano 17 Czerwca 2019 Napisano 17 Czerwca 2019 O! A już myślałem, ze temat zarzuciłeś...no to oglądam dalej Przy okazji : jakiś czas temu , szykując się do zakupu jakiegoś modelu traktora czy ciągnika, przeglądałem sieć - i moim zdaniem na chwilę obecną więcej można znaleźć fotografii różnych modeli, niż samego ciągnika S65 Taki spitfajer wśród gąsienicowców 1 Cytuj
matejson Napisano 7 Lipca 2019 Autor Napisano 7 Lipca 2019 No i wpadłem na pomysł przeglądając zdjęcia. Działam dalej. Pz I Ausf.A to zestaw First to Fight. Gąsienice żywiczne to konwersja Modell Trans, metalowe lufy z MiniWorld. Domek z Reality in Scale. Figurki głównie z Preiser. 2 Cytuj
LordDisneyland Napisano 2 Sierpnia 2019 Napisano 2 Sierpnia 2019 Ejjjj...fajnie się to zapowiada. I figsy ciekawie wyglądają. Słowem nic, tylko czekać ciągu dalszego Cytuj
Markuz Napisano 21 Października 2019 Napisano 21 Października 2019 Świetne malunki. A sama scenka wygląda bardzo obiecująco. Cytuj
matejson Napisano 21 Października 2019 Autor Napisano 21 Października 2019 4 godziny temu, Markuz napisał: Świetne malunki. A sama scenka wygląda bardzo obiecująco. Dzięki Marcin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi