matejson Napisano 29 Maja 2019 Share Napisano 29 Maja 2019 Cześć, Model dosyć stary, choć ma swoje zalety i wady. Najgorsza z nich to instrukcja taka jakby jej nie było w zestawie. Po paru własnych przeróbkach wydaje mi się, że wyjdzie coś sensownego. Najpewniej wyląduje na małej winiecie lub dioramie. Skala 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 29 Maja 2019 Share Napisano 29 Maja 2019 Rób bom ciekaw Troszkę wkładu własnego, zabawy przy silniku, lekkich zmian i może być naprawdę fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 30 Maja 2019 Share Napisano 30 Maja 2019 Na pierwszy rzut oka prezentuje się bardzo sympatycznie Miałeś okazję porównać z tym Stalińcem Trumpetera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2019 W dniu 30.05.2019 o 03:23, LordDisneyland napisał: Na pierwszy rzut oka prezentuje się bardzo sympatycznie Miałeś okazję porównać z tym Stalińcem Trumpetera? Niestety nie dokładnie, ale na pierwszy rzut oka widać, że żywica bardziej szczegółowa To działam dalej. Doszło troche własnego scratchu i model jest gotowy do malowania... Szukam jeszcze pomysłu na podstawkę czy też dioramę.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Czerwca 2019 Share Napisano 17 Czerwca 2019 O! A już myślałem, ze temat zarzuciłeś...no to oglądam dalej Przy okazji : jakiś czas temu , szykując się do zakupu jakiegoś modelu traktora czy ciągnika, przeglądałem sieć - i moim zdaniem na chwilę obecną więcej można znaleźć fotografii różnych modeli, niż samego ciągnika S65 Taki spitfajer wśród gąsienicowców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 7 Lipca 2019 Autor Share Napisano 7 Lipca 2019 No i wpadłem na pomysł przeglądając zdjęcia. Działam dalej. Pz I Ausf.A to zestaw First to Fight. Gąsienice żywiczne to konwersja Modell Trans, metalowe lufy z MiniWorld. Domek z Reality in Scale. Figurki głównie z Preiser. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Lipca 2019 Share Napisano 10 Lipca 2019 Do dzisiaj obserwuje choćby na FB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Sierpnia 2019 Share Napisano 2 Sierpnia 2019 Ejjjj...fajnie się to zapowiada. I figsy ciekawie wyglądają. Słowem nic, tylko czekać ciągu dalszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 2 Sierpnia 2019 Share Napisano 2 Sierpnia 2019 fajny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 20 Października 2019 Autor Share Napisano 20 Października 2019 Postępy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 21 Października 2019 Share Napisano 21 Października 2019 Świetne malunki. A sama scenka wygląda bardzo obiecująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 21 Października 2019 Autor Share Napisano 21 Października 2019 4 godziny temu, Markuz napisał: Świetne malunki. A sama scenka wygląda bardzo obiecująco. Dzięki Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi