Aleks Kornafel Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 A możesz wyjaśnić co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Kiub żartował:P Nic wielkiego się nie stało. Doprowadzi model do końca i żyli długo i szczęśliwie! Na pewno zobaczycie go w galerii i będzie git model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Mam taką nadzieję bo, już sie zamartwiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 26 Marca 2008 Autor Share Napisano 26 Marca 2008 Ahhhh ten reggy.Sorki za zamieszanie ale moja wnęka przednia uległa zniszczeniu i nie wiedziałem jak sobie dać z nią rade i jak ja odbudować.Ale Piotrek namówił mnie na podjecie sie tego trudnego zadania.Doradził mi też w paru innych rzeczach.Tak więc model zostanie ukończony. Dzięki reggy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Ahhhh ten reggy.Sorki za zamieszanie ale moja wnęka przednia uległa zniszczeniu i nie wiedziałem jak sobie dać z nią rade i jak ja odbudować.Ale Piotrek namówił mnie na podjecie sie tego trudnego zadania.Doradził mi też w paru innych rzeczach.Tak więc model zostanie ukończony.Dzięki reggy!!! Czyli wszystko idzie ku końcowi w jak najlepszej postaci... Kiub- trochę pracy jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Trzymam za Ciebie kciuki kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 27 Marca 2008 Autor Share Napisano 27 Marca 2008 Witam! Prace powoli idą do przodu.Dzisiaj wykonałem wash (pierwszy w karierze modelarskiej) całego kokpitu jak mi to zasugerował reggy. A teraz fotki. Fotel pilota. A tu gotowy już kokpit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 27 Marca 2008 Witam. No lepiej wygląda, wcześniej był za czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Elegancko! Wygląda to naprawdę schludnie, a przy tym widać światłocień i drobną eksploatację - naprawdę możesz być z siebie i pierwszego swojego wash'u zadowolony - nie że to mówię bo sam to tak sugerowałem - ale naprawdę jest ładnie, lepiej niż się spodziewałem! Szacuneczek! Przy okazji - żadnych nieprzyjemnych doświadczeń z washem? Nie schodziła nigdzie farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 27 Marca 2008 Autor Share Napisano 27 Marca 2008 Dzięki! Na całe szczęście nie miałem żadnych nieprzyjemnych zdarzeń z farbą itp.Ogólnie bardzo przyjemnie sie robiło wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam wszystkich.Prace idą powoli ale do przodu.Mam już sklejoną i częściowo wyszlifowana przednia cześć mojej suszarki.Pracuję też nad tylnimi wnękami podwozia.Jedna jest już gotowa i wklejona na miejsce druga czeka na poprawki.Sklejone mam też skrzydła. Wnęka przednia zrobiona prze zemnie ponieważ oryginalna uległa zniszczeniu. Tylnia wnęka. A tu już na miejscu. Prace poszły sporo do przodu.Teraz to chociaż trochę przypomina suszarkę.Sklejone są już dwie części kadłuba, wnęki są na miejscu, skrzydła i stateczniki maja pogłębione linie podziału.Teraz czeka mnie szpachlowanie i szlifowanie.A o to fotki. Pozdrawiam i życzę miłego oglądania i komentowania! Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Posty nie związane z budowanym modelem poleciały na księżyc. Kolega wstawił fotki prosząc o komentowanie jego pracy, a nie o dywagacje na inne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Czekając na wyniki konkursu które sie troszkę odwlekają wrzuce jeszcze parę fotek! Skrzydełka. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi