kowal76 Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2019 Powycinałem resztę części i skleiłem skrzydła. Spasowanie ich nie jest idealne i i po całej długości jest szpara do zaszpachlowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Na koniec dnia rozwierciłem lufę działka i chyba nie będę korzystał z luf Mastera. Edytowane 2 Czerwca 2019 przez kowal76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 6 Czerwca 2019 Share Napisano 6 Czerwca 2019 Problemy z dopasowaniem są również w przedniej części kadłuba, a dokładniej połączenie kadłub - pierścień wlotowy. Warto w tym miejscu sprawdzić na sucho spasowanie tych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2019 6 godzin temu, rymulus napisał: Problemy z dopasowaniem są również w przedniej części kadłuba, a dokładniej połączenie kadłub - pierścień wlotowy. Warto w tym miejscu sprawdzić na sucho spasowanie tych elementów. Dzięki. Coś kojarzę, bo już kiedyś robiłem ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 7 Czerwca 2019 Share Napisano 7 Czerwca 2019 (edytowane) W tamtych latach początek 50 tych gdy MiG-15 miał całkowitą żywotność-resurs 600 godzin nalotu, jedyną farba jaką uzywano na zewnetrzne powierzchnie płatowca, we fabryce, był lakier bezbarwny. Edytowane 7 Czerwca 2019 przez em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 8 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2019 Psiknąłem podkładem drobne części i usunąłem szpary w skrzydłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi