tmajer Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Droga Wycieczko, Skończyłem właśnie kleić takiego youngtimera. Seria E21, produkowana w latach 1975-1982. Ten egzemplarz jest na rynek amerykański - ma ogromne zderzaki oraz obrysówki z boku. Silnik 2litry, mechaniczny wtrysk paliwa, turbosprężarka. Moc - jak na dzisiejsze czasy niewielka 110KM. Fotki z budowy: Gotowy model: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 E no mi sie podoba , tylko ta rejestracja i za mainimalne wady daje 5- . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 16 Marca 2008 Autor Share Napisano 16 Marca 2008 E no mi sie podoba , tylko ta rejestracja i za mainimalne wady daje 5- . Pozdro No dziękuję Muszę sobie wreszcie wydrukować te tablice z US, to się takie wynalazki skończą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 ale świetny samochodzi naprawdę mi się podoba a jeśli morzna wiedzieć ile za niego dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 16 Marca 2008 Autor Share Napisano 16 Marca 2008 ale świetny samochodzi naprawdę mi się podoba a jeśli morzna wiedzieć ile za niego dałeś? Kupiłem go chyba z rok temu na Allegro. Kosztował jakieś 60 PLN. Teraz na ebayu można takiego trafić za 10$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Ładny model k: Mam tylko jedno pytanie, mianowicie dlaczego zbiorniczek za silnikiem jest umocowany skośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 No niezła robota Tomku zobaczymy co uda mi się z tej od Ciebie wykrzesać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Witam, Bmw prezentuje się bardzo ładnie, czysto i elegancko złożony. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Witam Model ładnie i czysto sklejony. Pozdrawiam i życzę sukcesów !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 17 Marca 2008 Autor Share Napisano 17 Marca 2008 Ładny model k: Mam tylko jedno pytanie, mianowicie dlaczego zbiorniczek za silnikiem jest umocowany skośno Chodzi Ci o biały zbiornik płynu do spryskiwaczy na prawym błotniku ? Taka była wypraska ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 Fajniutkie auto - BMW z epoki, kiedy jeszcze miały styl. Nie wiem jednak, czy to wina oświetlenia, ale jakiś taki półmatowy się wydaje. Reszta robi pozytywne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 17 Marca 2008 Autor Share Napisano 17 Marca 2008 Fajniutkie auto - BMW z epoki, kiedy jeszcze miały styl. Nie wiem jednak, czy to wina oświetlenia, ale jakiś taki półmatowy się wydaje. Reszta robi pozytywne wrażenie No niestety masz rację - jeżeli chodzi o malowanie, to model jest dość pechowy. Dwa razy lądował w DOT, szlifowanie też jakoś kijowo wyszło. Tak więc lakier jest taki jaki jest - czyli właśnie półmatowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Bardzo przyjemny model, ładnie się prezentuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Fajny ale przydałoby się go trochę mocniej dopolerować, no i może jakiś wosk.Było by extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi