Marak Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Mam pytanie do "lotników". Co możecie powiedzieć o tym zestawie. Dostał go mój 8-letni wnuk jako nagrodę w szkole. Ponieważ nigdy jeszcze nic nie kleił, to na pewno go zniszczy. Pytanie czy nie szkoda? Na Allegro ani w sklepach modelarskich nie znalazłem takiego zestawu, więc nie wiem ile jest wart. Na pierwszy rzut oka wypraski są nie najgorsze, wklęsłe linie, naniesione nity, Oszklenie i kalki fatalne. Ale specem w tej dziedzinie nie jestem. Jeśli dacie pozytywną opinie to schowam mu go na później, a teraz kupię jakiegoś ZTS Plastyka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobek Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Oddaj dziecku w końcu wygrało a sobie kup ZTS Plastyka to nie ma wartości kolekcjonerskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 (edited) Ten zestaw to ma tak na oko ponad 20 lat (kolega go kleil w podstawowce) na tamte czasy byl ok Edited June 17, 2019 by kzugaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts