Marak Napisano 16 Czerwca 2019 Share Napisano 16 Czerwca 2019 Mam pytanie do "lotników". Co możecie powiedzieć o tym zestawie. Dostał go mój 8-letni wnuk jako nagrodę w szkole. Ponieważ nigdy jeszcze nic nie kleił, to na pewno go zniszczy. Pytanie czy nie szkoda? Na Allegro ani w sklepach modelarskich nie znalazłem takiego zestawu, więc nie wiem ile jest wart. Na pierwszy rzut oka wypraski są nie najgorsze, wklęsłe linie, naniesione nity, Oszklenie i kalki fatalne. Ale specem w tej dziedzinie nie jestem. Jeśli dacie pozytywną opinie to schowam mu go na później, a teraz kupię jakiegoś ZTS Plastyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 16 Czerwca 2019 Share Napisano 16 Czerwca 2019 Oddaj dziecku w końcu wygrało a sobie kup ZTS Plastyka to nie ma wartości kolekcjonerskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 17 Czerwca 2019 Share Napisano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Ten zestaw to ma tak na oko ponad 20 lat (kolega go kleil w podstawowce) na tamte czasy byl ok Edytowane 17 Czerwca 2019 przez kzugaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi