RH Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Kolejny pojazd z seri broni używanej w LWP . Jest to radziecki ciągnik używany w LWP przed Mazurem . .Sam pojazd bylby nie kompletny ,dlatego kolejne zdjęcia pokazują komplecik wraz z haubicą /wczesniej pokazywana na forum jako solo Zdjęcia duetu male bo nie mieściły się w kadrze Edytowane 28 Czerwca 2019 przez RH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 No, No, nie spodziewałem się po Koledze, tak fajnie pomalowanego pojazdu. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Lipca 2019 Share Napisano 3 Lipca 2019 Uwielbiam te ruskie zimnowojenne kolosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 Też podoba mi się ten wynalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi