KoValus Napisano 13 Lipca 2019 Share Napisano 13 Lipca 2019 Cześć, przedstawiam skończonego ostatnio Stuarta we francuskich barwach. Trochę baboli zrobiłem i jak zwykle brudzenie robione na farta (pracuję nad tym, ale jeszcze daleka droga;). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 13 Lipca 2019 Share Napisano 13 Lipca 2019 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoValus Napisano 13 Lipca 2019 Autor Share Napisano 13 Lipca 2019 Dzięki:) Dorobiłem jeszcze 4 foty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 Lipca 2019 Share Napisano 14 Lipca 2019 Fajny i brudzenie lepsze niz w moim. Podobaja mi sie dodatki na pancerzu. Byly w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoValus Napisano 14 Lipca 2019 Autor Share Napisano 14 Lipca 2019 3 godziny temu, Adamo722 napisał: Fajny i brudzenie lepsze niz w moim. Podobaja mi sie dodatki na pancerzu. Byly w zestawie? Z brudzenia jeszcze nie jestem zadowolony, będę kombinował dalej, w 1/72 trzeba mocno uważać, żeby nie przesadzić i cały czas mam z tym problem Plandeki zrobiłem sam, a pozostałe gadżety są z Hellerowego Shermana. Tobołki są takie sobie, ale lepszych nie miałem, a rzeźbić nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi