KoValus Napisano 13 Lipca 2019 Napisano 13 Lipca 2019 Cześć, przedstawiam skończonego ostatnio Stuarta we francuskich barwach. Trochę baboli zrobiłem i jak zwykle brudzenie robione na farta (pracuję nad tym, ale jeszcze daleka droga;). Pozdrawiam. Cytuj
KoValus Napisano 13 Lipca 2019 Autor Napisano 13 Lipca 2019 Dzięki:) Dorobiłem jeszcze 4 foty:) Cytuj
Adamo722 Napisano 14 Lipca 2019 Napisano 14 Lipca 2019 Fajny i brudzenie lepsze niz w moim. Podobaja mi sie dodatki na pancerzu. Byly w zestawie? Cytuj
KoValus Napisano 14 Lipca 2019 Autor Napisano 14 Lipca 2019 3 godziny temu, Adamo722 napisał: Fajny i brudzenie lepsze niz w moim. Podobaja mi sie dodatki na pancerzu. Byly w zestawie? Z brudzenia jeszcze nie jestem zadowolony, będę kombinował dalej, w 1/72 trzeba mocno uważać, żeby nie przesadzić i cały czas mam z tym problem Plandeki zrobiłem sam, a pozostałe gadżety są z Hellerowego Shermana. Tobołki są takie sobie, ale lepszych nie miałem, a rzeźbić nie potrafię Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi