PRO MODEL Napisano 16 Lipca 2019 Share Napisano 16 Lipca 2019 (edytowane) Witajcie !! Z przyjemnością pragnę ogłosić że w sobotę 12 października br, odbędzie się V edycja naszego jednodniowego konkursu modelarskiego !! W tym roku kategorią specjalną będzie "Normandia 44!", czyli nasz modelarski hołd dla tej jednej z najbardziej znanych operacji II Wojny Światowej !! Czekamy na Czołgi, Samoloty, Figurki i Okręty jakie brały udział tego pamiętnego czerwcowego dnia ! Tak samo jak w poprzednich latach, nasza impreza odbędzie się w Spółdzielni Mieszkaniowej "Nowy Prokocim" przy ulicy Kurczaba 25 w Krakowie. Dalsze informacje o konkursie i dodatkowych atrakcjach wkrótce !! Serdecznie zapraszamy !! Edytowane 16 Lipca 2019 przez PRO MODEL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Lipca 2019 Share Napisano 19 Lipca 2019 12 październik - w samo święto! Jasne że będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRO MODEL Napisano 12 Września 2019 Autor Share Napisano 12 Września 2019 (edytowane) Przygotowania do V-go PRO-MODELIKA idą pełną parą !! Dotarły już do nas medale: Oraz pierwsze Nagrody Specjalne ufundowane przez Sklep Modelarski EXITO !! Już wkrótce ruszy rejestracja elektroniczna !! Zapraszamy !! Edytowane 12 Września 2019 przez PRO MODEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Trzeba będzie przytargać swoje ulepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRO MODEL Napisano 23 Września 2019 Autor Share Napisano 23 Września 2019 Z przyjemnością ogłaszam że ruszyła rejestracja elektroniczna na naszą V edycję "PRO-MODELIKA" ! ! ! Zapraszamy Wszystkich Modelarzy na naszą wyjątkową, jednodniową imprezę ! Swoje prace można zgłaszać tutaj: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... Q/viewform Kategorie: • Samoloty: o S1 - 1:72 do 1:144 o S2 - 1:48 i większe • Śmigłowce: o H1 - 1:72 do 1:144 o H2 - 1:48 i większe • Pojazdy wojskowe gąsienicowe: o PG1 - 1:72 do 1:48 o PG2 - 1:35 • Pojazdy wojskowe kołowe: o PK1 - 1:72 do 1:48 o PK2 - 1:35 • Artyleria bez napędu: o A - wszystkie skale • Dioramy: o DS - Dioramy lotnicze, wszystkie skale o DL - Dioramy lądowe, wszystkie skale • Statki i okręty: o S - Wszystkie skale • Pojazdy cywilne: o PCC - Pojazdy cywilne ciężarowe o PCO - Pojazdy cywilne osobowe i motocykle • Figury: o F - Wszystkie skale • Fantastyka: o SF - wszystkie skale W tym roku kategorią specjalną będzie "Normandia 44" gdzie można zgłaszać repliki wszystkiego co latało, pływało, jeździło i biegało po normandzkich terenach pamiętnego Czerwca 1944 roku ! Rejestracja elektroniczna trwa do czwartku 10 Października 2019 do godziny 12.00. Po tym czasie modele będzie można zgłosić w sekretariacie na miejscu w dniu konkursu ! Serdecznie Zapraszamy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRO MODEL Napisano 2 Października 2019 Autor Share Napisano 2 Października 2019 Witam !! Miło mi poinformować że dodaliśmy kolejne dwie nagrody specjalne: "ZAORANE" za najlepszy model maszyny rolniczej oraz "Za Najlepszy Model w Barwach NATO" od ISTA Polska ! Zapraszamy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRO MODEL Napisano 10 Października 2019 Autor Share Napisano 10 Października 2019 (edytowane) Witajcie !! Do PRO-MODELIKA ostatnia prosta !! Przypominam że rejestracja elektroniczna jest możliwa tylko do dzisiaj ! Po tym czasie zarejestrować swój model będziecie mogli już tylko ręcznie na miejscu w dniu konkursu A tutaj fotki jak do nas trafić Serdecznie Zapraszamy !!! Edytowane 10 Października 2019 przez PRO MODEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRO MODEL Napisano 11 Października 2019 Autor Share Napisano 11 Października 2019 I gotowe !! Brakuje tylko Was !! Zapraszamy jutro od 8.00 !! Serdecznie Zapraszamy !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 17 Października 2019 Share Napisano 17 Października 2019 (edytowane) Byłem, zobaczyłem i powiem szczerze, że jednodniowa forma Modelika spasowała mi bardzo. Sporo wystawionych prac, ich poziom wykonania na bardzo dobrym poziomie. Dużo ciekawych rozwiązań i, co mnie najbardziej cieszy, sporo prac juniorskich. Plus dla Organizatorów za darmową kawę... Jeśli chodzi o mnie, to nic nowego nie wystawiałem, bo nic nowego nie posiadam, ale to się zmieni:) Wrzucam fotki z mojej ulubionej dziedziny. Edytowane 17 Października 2019 przez elefantes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 17 Października 2019 Share Napisano 17 Października 2019 (edytowane) ...i jeszcze trzy tegesy:) Więcej fotek w albumie: http://www.gok.charsznica.pl/art,209,v-pro-modelik-krakow-2019.html Edytowane 17 Października 2019 przez elefantes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Października 2019 Share Napisano 18 Października 2019 Było fajnie. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi