GreGG24 Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 Jakiś czas temu nabyłem tego malucha, a jako że jednym z moich pól zainteresowań jest wszystko, czym latało i jeździło izraelskie wojsko, postanowiłem go zbudować. Defendery, zwane też Lahatut w Izraelu, były zakupem poniekąd ekonomicznym, bo za cenę jednej Cobry kupowano cztery MD-500, jednak sprawdziły się doskonale podczas wojny w Libanie, zwłaszcza przy zwalczaniu syryjskich czołgów w górzystych dolinach. Model jak zwykle u mnie, "z pudła", dorobiłem tylko pasy w kabinie. Prawie wylądował w koszu, ale ostatecznie go dokończyłem i obfociłem. Największą trudnością były jego niewielkie rozmiary. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 2 Sierpnia 2019 Share Napisano 2 Sierpnia 2019 Fajny, ładny maluszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejak21 Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Grześ, jakoś go wcześniej nie widziałem. Bardzo fajne jajo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 43 minuty temu Share Napisano 43 minuty temu No mam ten sam problem... Gdzieś mi umknął a bardzo ładne maleństwo. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi