jonathan Napisano 9 Sierpnia 2019 Share Napisano 9 Sierpnia 2019 Jakoś zawsze podobały mi się pokraki tego typu. Od dawna też zanosiłem się ze zrobieniem jakiegoś wraka. No więc zakupiłem za całe 40 złotych produkt Trumpetera. Naniosłem kilka zmian żeby był bardziej zjadliwy, w sumie... w tym momencie zrobiłbym jeszcze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Września 2019 Share Napisano 4 Września 2019 Śliczny złom! Poza tym "nasi tu byli". Po tych pustych flaszkach wywnioskowałem... Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Września 2019 Share Napisano 4 Września 2019 (edytowane) Jak zrobiona flaszeczka? Edytowane 4 Września 2019 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 4 Września 2019 Share Napisano 4 Września 2019 Uwielbiam takie romantyczne scenki z takimi pojazdami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 4 Września 2019 Share Napisano 4 Września 2019 2 godziny temu, Grzes napisał: Jak zrobiona flaszeczka? Serio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 4 Września 2019 Autor Share Napisano 4 Września 2019 Flaszeczka to produkt IBG Dodają tego sporo do ciężarówek. Sam traktor to wstęp przed jego większym braciszkiem. Bo chyba spróbuję go zrobić w 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi