Nacktgeboren Napisano 6 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2019 Ostatnio mam niewiele czasu na dłubaninę, udało mi się rozgrzebać ładownię: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Grudnia 2019 Share Napisano 6 Grudnia 2019 Ufok ma widoczne linie łączenia form 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Grudnia 2019 Share Napisano 6 Grudnia 2019 (edytowane) Ufok ufokiem, ale czy to jeszcze jest modelarstwo skoro zaangażowane są w to siły pozaziemskie? Edytowane 6 Grudnia 2019 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 W dniu 6.12.2019 o 13:04, Nacktgeboren napisał: niewiele czasu na dłubaninę, Szczęściarz , niewiele to i tak dużo w porównaniu z brakiem czasu . Z czego idzie "pożyczyć" materiał na ściany ładowni ? Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 8 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2019 No i za ufoka dostałem klapsa Miło tak Wykładzinę na ścianach zrobiłem z folii aluminiowej wygniecionej dużą gumką "myszką" na kawałku siatki trawionej o odpowiednim kształcie oczek. Przy okazji zrobię zdjęcia jak to ufok robił, ale z grubsza to żadna filozofia. Potem lepię wszystko na CA w żelu, brzegi podklejam zwykłym CA. Żel kładę na ścianki modelu, dosyć grubo, żeby wypełnił te wszystkie załamania w folii - utwardza ją i zabezpiecza przez zatarciem faktury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 11 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2020 Musiałem sobie trochę poblaszyć i ponitować. Chociaż trochę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 11 Stycznia 2020 Share Napisano 11 Stycznia 2020 Szacun, pięknie to wygląda, mam swojego C 130 , ale ja tak bogatego wnętrza niemam , a wiem że w środku to "rzeźbienie" , pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi