Tiger44 Napisano 18 Sierpnia 2019 Share Napisano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam. Huragan w malowaniu SAAF, pilot Lt. Robert Kershaw (coś więcej http://armahobbynews.pl/blog/2018/10/13/dwoch-w-jednym-hurricane/). Sklejony zasadniczo prosto z pudła. Malowałem głównie pactrami, efekty, brudzenia etc to głównie środki AK i inwencja własna. Zapraszam do oglądania i krytyki; Pozdrawiam Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez Tiger44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 18 Sierpnia 2019 Share Napisano 18 Sierpnia 2019 to moja krytyka będzie taka, że na tych zdjęciach g... widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiger44 Napisano 7 Września 2019 Autor Share Napisano 7 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiger44 Napisano 7 Września 2019 Autor Share Napisano 7 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiger44 Napisano 7 Września 2019 Autor Share Napisano 7 Września 2019 Wrzuciłem przez forum, może niecawo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 7 Września 2019 Share Napisano 7 Września 2019 Zdjecia sa nierowno oswietlone, jest za malo swiatla i masz chyba wlaczony tryn HDR. Wylacz go i sprobuj zrobic zdjecia za dnia, na przyklad przy oknie, gdzie jest duzo swiatla dziennego ale zarazem rozproszonego. Model wyglada fajnie ale jak poprzednicy pisali, niewiele szczegolow widac. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiger44 Napisano 7 Września 2019 Autor Share Napisano 7 Września 2019 Spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 9 Września 2019 Share Napisano 9 Września 2019 Model sklejony poprawnie, ale moim zdaniem przesadziłeś z brudzeniem. Zwłaszcza od spodu. Te rozpryski nie trzymają się kupy. Zwłaszcza ubrudzone są wnęki podwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi