Hello Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Mrówcza praca , można się rozmarzyć jakby samemu tak umieć . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomhajzler@gmail.com Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2022 12 godzin temu, zaruk napisał: A ja jakieś kabelki w kokpicie wklejam... Idę się napić. Ja też jakieś kabelki będę wklejał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomhajzler@gmail.com Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2022 11 godzin temu, Hello napisał: Mrówcza praca , można się rozmarzyć jakby samemu tak umieć . Hello Ja bym określił żmudna, czasami nudna np gdy musisz na jednej wrędze umieścić z setkę fototrawionych łączników o wymiarach 0.6x0.4mm. A co do umiejętności to trochę doświadczenia, ale przede wszystkim determinacja. No i pomysł. TH 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada Z przykrością informuję, że w dniu 05.11. 2024 do Niebieskiej Modelarni odszedł Tomek Hajzler, wspaniały Kolega, fantastyczny modelarz. Pogrzeb Tomka odbędzie się w Łodzi na ul. Farna 13.11.24 o godzinie 12:30 w Kościele Św. Józefa. Najszczersze kondolencje dla Rodziny Pozostaniesz w naszej pamięci. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_matejko Napisano 12 Listopada Share Napisano 12 Listopada Żegnaj Przyjacielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi