DarkWing Napisano 6 Września 2019 Share Napisano 6 Września 2019 Witam Prezentuję moje najnowsze osiągnięcie. Bolid Formuły 1 - Ferrari SF70H. Model wykonany PZP. Malowanie Spray Tamiya. Kalki Carbon zestawowe. Lakier bezbarwny Vallejo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 6 Września 2019 Share Napisano 6 Września 2019 Witam, piękny model zresztą jak wszystkie twoje prace. Czy lakier Vallejo. był w postaci sprayu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 7 Września 2019 Autor Share Napisano 7 Września 2019 Dzięki Lakier bezbarwny to oczywiście spray. Malowane 3 warstwy - dość bogato każda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 7 Września 2019 Share Napisano 7 Września 2019 Bardzo sie podoba i duzy plus za wybranie Raikonena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 11 Września 2019 Share Napisano 11 Września 2019 Pięknie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 11 Września 2019 Share Napisano 11 Września 2019 Śliczny! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Września 2019 Share Napisano 13 Września 2019 Piekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 14 Października 2019 Autor Share Napisano 14 Października 2019 Dziękuję za miłe słowa. Co prawda od Paprkarza 2019 minął już tydzień ale dopiero teraz znalazłem chwilę żeby się... pochwalić Byłem na tegorocznym festiwalu w zasadzie w interesach ale skoro już byłem to wystawiłem co nieco... Na zdjęciu widać formułę Ferrari F1 SF70H i również mojego Fiacika 806... Ferrari został dostrzeżony prze jury i... ostatecznie otrzymał dyplom i medal oraz... nagrodę rzeczową Będzie formuła 10 lat wcześniej, szkoda tylko że skala 1:24 a nie jak laureat 1:20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi