Adamo722 Napisano 17 Września 2019 Napisano 17 Września 2019 Witam Przedstawiam galerię działa Su-57 wykonanego jako eksponat muzealny http://www.handmet-military.net/Half-Track_T-48_(Su-57),p,10909.html Warsztat jest pod linkiem 2 Cytuj
JFM Napisano 17 Września 2019 Napisano 17 Września 2019 Co prawda nie moje klimaty, ale model ładnie wykonany - mi się podoba. Gratulacje! Cytuj
Adams M1A1 Napisano 17 Września 2019 Napisano 17 Września 2019 Jak widzę pojazd skończony, ogólnie konwersja wyszła Ci świetnie , co prawda sam pojazd pozostawia wiele do życzenia, ale to nie Twoja wina tylko tego koszmarka z Monogramu, myślę że jakbyś jako pojazdu bazowego użył wypustu Academy to efekt byłby o wiele lepszy. No to teraz jak już masz kalki do zestawu p.lot. M17 to trzeba pomyśleć o konwersji na M5 z Academy na M17 , wprawę masz Pozdr. A. Cytuj
michal0281 Napisano 18 Września 2019 Napisano 18 Września 2019 Widzac jak zaczynasz warsztat mialem watpliwosci czy sie uda to ukonczyc, no i niespodzianka, brawo, udalo sie i gotowy model trafil na galerie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi