Adamo722 Napisano 17 Września 2019 Share Napisano 17 Września 2019 Witam Przedstawiam galerię działa Su-57 wykonanego jako eksponat muzealny http://www.handmet-military.net/Half-Track_T-48_(Su-57),p,10909.html Warsztat jest pod linkiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 17 Września 2019 Share Napisano 17 Września 2019 Co prawda nie moje klimaty, ale model ładnie wykonany - mi się podoba. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 17 Września 2019 Share Napisano 17 Września 2019 Jak widzę pojazd skończony, ogólnie konwersja wyszła Ci świetnie , co prawda sam pojazd pozostawia wiele do życzenia, ale to nie Twoja wina tylko tego koszmarka z Monogramu, myślę że jakbyś jako pojazdu bazowego użył wypustu Academy to efekt byłby o wiele lepszy. No to teraz jak już masz kalki do zestawu p.lot. M17 to trzeba pomyśleć o konwersji na M5 z Academy na M17 , wprawę masz Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 18 Września 2019 Share Napisano 18 Września 2019 Widzac jak zaczynasz warsztat mialem watpliwosci czy sie uda to ukonczyc, no i niespodzianka, brawo, udalo sie i gotowy model trafil na galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi