JFM Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 Schilka z 336. Białostockiej Gwardyjskiej Brygady Piechoty Morskiej Floty Bałtyckiej ZSRR z Bałtyjska. Model Dragon`a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 Z podwoziem dałeś czadu.. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 22 Września 2019 Autor Share Napisano 22 Września 2019 Nie da się ukryć... Moje pierwsze kroki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 Nie da się ukryć... Moje pierwsze kroki... No to jak na pierwszy raz.... Przesadzileś z brudzeniem podwozia.. Następnym razem zostaw mniej błota... A raczej kurz powinien być. Przetrzeć wystające elementy stalowym pigmentem lub grafitem z ołówka. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 22 Września 2019 Autor Share Napisano 22 Września 2019 Miało być podobnie, ale użyłem zbyt jasnego (żółtego) pigmentu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 Mi tam się podoba, jest podobny do tego ze zdjęcia z "wzorcem", wprawdzie zdjęcia trochę małe, ale ... Nie będę polemizował z Fachowcami, ale jakby stał na winetce/makiecie to nikt by się nie czepiał "błota" ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 Ten model musiał powstać daaaaawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 23 Września 2019 Autor Share Napisano 23 Września 2019 W rzeczy samej, a nawet daaaaaaaaaaaaaawniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Września 2019 Share Napisano 27 Września 2019 no i nie 7ŁDD... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 28 Września 2019 Autor Share Napisano 28 Września 2019 No nie... - chociaż też z piechoty morskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi