RH Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 (edited) Modelik znanego samolotu USA w barwach lotnictwa Japonii z lat 60-tych :Beechcraft Model 18, JRB-4 ICM 1:48 Edited September 22, 2019 by RH 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Bardzo ładny model w ciekawym malowaniu. Jak oceniasz składalność zestawu, nie miałeś zwichrowanych czy zniekształconych części? Jakiś czas temu oglądałem model, niecoinna wersja i malowanie i wypraski były trochę....pogięte. Może to tylko pojedynczy przypadek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted September 23, 2019 Author Share Posted September 23, 2019 15 godzin temu, Marcin K. napisał: Bardzo ładny model w ciekawym malowaniu. Jak oceniasz składalność zestawu, nie miałeś zwichrowanych czy zniekształconych części? Jakiś czas temu oglądałem model, niecoinna wersja i malowanie i wypraski były trochę....pogięte. Może to tylko pojedynczy przypadek? Raczej nie miałem problemów . wszystko pasowało .Dodatkowo dokupiłem do niego blaszki z zegarami .Warto bo jednak przez te szybki coś tam widać .a te z zestawu to raczej nic ciekawego nie przestawiają .Sa oczywiście blaszki do wnętrza bardziej bogate ale sobie odpuściłem. Nie jest to model na wystawę wiec szkoda forsy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Bardzo ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 super. Bardzo fajne malowanko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts