RH Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 (edytowane) Modelik znanego samolotu USA w barwach lotnictwa Japonii z lat 60-tych :Beechcraft Model 18, JRB-4 ICM 1:48 Edytowane 22 Września 2019 przez RH 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 Bardzo ładny model w ciekawym malowaniu. Jak oceniasz składalność zestawu, nie miałeś zwichrowanych czy zniekształconych części? Jakiś czas temu oglądałem model, niecoinna wersja i malowanie i wypraski były trochę....pogięte. Może to tylko pojedynczy przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 23 Września 2019 Autor Share Napisano 23 Września 2019 15 godzin temu, Marcin K. napisał: Bardzo ładny model w ciekawym malowaniu. Jak oceniasz składalność zestawu, nie miałeś zwichrowanych czy zniekształconych części? Jakiś czas temu oglądałem model, niecoinna wersja i malowanie i wypraski były trochę....pogięte. Może to tylko pojedynczy przypadek? Raczej nie miałem problemów . wszystko pasowało .Dodatkowo dokupiłem do niego blaszki z zegarami .Warto bo jednak przez te szybki coś tam widać .a te z zestawu to raczej nic ciekawego nie przestawiają .Sa oczywiście blaszki do wnętrza bardziej bogate ale sobie odpuściłem. Nie jest to model na wystawę wiec szkoda forsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 super. Bardzo fajne malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi