abtb Napisano 29 Września 2019 Share Napisano 29 Września 2019 Model prosto z pudła Hasegawy. Wyszło jak wyszło. Po prostu model bez pomysłu na co kolwiek. Zmaziany i tyle. Dodatkowo zdjęcia takie sobie. Zamieszczam z kronikarskiego obowiązku. Piszta co chceta, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Września 2019 Share Napisano 29 Września 2019 Tyle komentarzy że dopchać się nie idzie. Ciekawe malowanie ale wyszedł taki jak nie Twój.Te obicie troszkę dziwnie wyglądają.Czegoś tu brakuje Ale ja się nie znam. A mówiłem zrób go na różowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Września 2019 Autor Share Napisano 30 Września 2019 8 godzin temu, Xmen napisał: wyszedł taki jak nie Twój. Eksperyment malarski. Co prawda nie udany ale zawsze można przemalować 8 godzin temu, Xmen napisał: Czegoś tu brakuje Pomysłu na malowanie 8 godzin temu, Xmen napisał: A mówiłem zrób go na różowo. O przepraszam bardzo, różowych Hellcatów to ja po forum ganiać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 30 Września 2019 Share Napisano 30 Września 2019 9 godzin temu, Xmen napisał: ale wyszedł taki jak nie Twój.Te obicie troszkę dziwnie wyglądają. Zgadzam się całkowicie. Szczególnie na ogonie pod anteną. Do kreta go i pomalować od nowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi