krzychu83 Napisano 29 Września 2019 Share Napisano 29 Września 2019 Witam T-34 z 2 pułku, 1 Brygady Pancernej im.Bohaterów Westerplatte, Polska, lato 1944 Czołg zniszczony w czasie walk o Żabin 19.02.1945r i spisany ze stanu, jako strata bezpowrotna. Model 1/35, baza to Dragon 6564 z kilkoma zmianami. Dodałem inne zbiorniki na paliwo Abera, zmieniłem koła na pełne z Miniart. Reszta to Bronco - skrzynie, BSM - krzaki Malowany 4BO Hataki (niebieska), brudzenie to pigmenty Mig'a Zapraszam do galerii 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 29 Września 2019 Share Napisano 29 Września 2019 Brawo model i makieta bardzo mi się podoba. Dodatkowo, brawo za temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Września 2019 Share Napisano 29 Września 2019 Dodaj okopcenia wydechu bo wychodzi tank bezolejowy i powoli zastanawiam się czy to nie hybryda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 30 Września 2019 Share Napisano 30 Września 2019 Zdjęcie oryginału z przeprawy na przyczółek warecko-magnuszewski pewnie znasz. Wyszedł dobrze. Fakt że taki brak kopcia w przypadku W-2 oznaczał by zatarcie silnika z powodu braku oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi