zbigi10000 Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Seafire F MK XV 806 eskadra ,HMS Implacable , luty 1946. Chyba najlepszy model Spita od special hobby (kończę jeszcze mk Vc od nich ,tam to jest masakra ), mimo to i tak się z nim umęczyłem ,ale skończony. Malowany farbami mr paint , lakier gunze gx 113. Trochę wyższa rozdzielczość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 5 godzin temu, zbigi10000 napisał: Malowany farbami mr paint , lakier gunze gx 113 O i tu jest jego miejsce , w galerii . Brudzenie w jaki sposób robiłeś ? Pozdrawiam Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 8 Października 2019 Share Napisano 8 Października 2019 Fajnie wyszedl. Tak chcialbym umiec brudzic. Farby MR mieszałes czy to gotowe kolory? Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 8 Października 2019 Autor Share Napisano 8 Października 2019 14 godzin temu, Hello napisał: O i tu jest jego miejsce , w galerii . Brudzenie w jaki sposób robiłeś ? Pozdrawiam Hello Spód , to metoda na sól + rozcieńczony tamiya X19 ,następnie przetarty gąbeczkami 3000 ,na to farby olejne van Gogh i pigmenty. Góra , tutaj dotarły do mnie blaszki Uschi van der Rosten (polecane przez mbrnnr https://www.uschivdr.com/shopping-categories/shop-photo-etch/ ) . Dzięki nim mogłem darować sobie zabawy z solą , następny etap , to miejscowo wcierane oleje , trochę kredek Koh-i-noor mondeluz ,lakier gx 113 i pigmenty. Farby to gotowe kolory MRP-114 , MRP-117 , MRP-118. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 9 Października 2019 Share Napisano 9 Października 2019 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi