Trojan Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 (edited) Witam i zapraszam do zapoznania się z Galerią mojego modelu. Budowa prosto z pudła. Jedyny dodatek to felgi BBS 17". Bagażnik dachowy oraz deska wykonane od podstaw. Lakier bazowy Zero Paints - Black Amber, lakier bezbarwny Zero Paints 2K. Wątek warsztatowy Edited October 28, 2019 by Trojan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Jak mawia Piotr Bałtroczyk "autko prześlicznej urody". I cóż tu więcej dodać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woocasch Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Ekstra! Aż nie wiem co więcej napisać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messer Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Wspaniały kolor, który świetnie tu pasuje - nadaje powiewu nostalgii i nowoczesności w jednym. Bardzo ciekawie wygląda z bagażnikiem dachowym. Bardzo przpadła mi tez do gustu sesja zdjęciowa. Tła sam robisz czy gdzieś zamawiasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted October 30, 2019 Author Share Posted October 30, 2019 7 godzin temu, Messer napisał: Wspaniały kolor, który świetnie tu pasuje - nadaje powiewu nostalgii i nowoczesności w jednym. Bardzo ciekawie wygląda z bagażnikiem dachowym. Bardzo przpadła mi tez do gustu sesja zdjęciowa. Tła sam robisz czy gdzieś zamawiasz? Dzięki za miłe słowo. Sesję robię u siebie w pracy. Akurat mam taką możliwość, że mam dostęp do aparatu i lamp. Tła to zwykły wydruk przyklejony na tekturę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadzior Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Duże łał, z bagażnikiem wygląda bardzo klimatycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts