Trojan Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 (edytowane) Witam i zapraszam do zapoznania się z Galerią mojego modelu. Budowa prosto z pudła. Jedyny dodatek to felgi BBS 17". Bagażnik dachowy oraz deska wykonane od podstaw. Lakier bazowy Zero Paints - Black Amber, lakier bezbarwny Zero Paints 2K. Wątek warsztatowy Edytowane 28 Października 2019 przez Trojan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 Jak mawia Piotr Bałtroczyk "autko prześlicznej urody". I cóż tu więcej dodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocasch Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 Ekstra! Aż nie wiem co więcej napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 30 Października 2019 Share Napisano 30 Października 2019 Wspaniały kolor, który świetnie tu pasuje - nadaje powiewu nostalgii i nowoczesności w jednym. Bardzo ciekawie wygląda z bagażnikiem dachowym. Bardzo przpadła mi tez do gustu sesja zdjęciowa. Tła sam robisz czy gdzieś zamawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 30 Października 2019 Autor Share Napisano 30 Października 2019 7 godzin temu, Messer napisał: Wspaniały kolor, który świetnie tu pasuje - nadaje powiewu nostalgii i nowoczesności w jednym. Bardzo ciekawie wygląda z bagażnikiem dachowym. Bardzo przpadła mi tez do gustu sesja zdjęciowa. Tła sam robisz czy gdzieś zamawiasz? Dzięki za miłe słowo. Sesję robię u siebie w pracy. Akurat mam taką możliwość, że mam dostęp do aparatu i lamp. Tła to zwykły wydruk przyklejony na tekturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 31 Października 2019 Share Napisano 31 Października 2019 Duże łał, z bagażnikiem wygląda bardzo klimatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi