Mr_hanky Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 (edytowane) Witam. Kolega z pracy kupił sobie drukarkę 3D i jako że wie że interesuję się modelarstwem, przyniósł mi któregoś dnia do pracy takie cudo: Edytowane 3 Listopada 2019 przez Mr_hanky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Października 2019 Super Moderator Share Napisano 29 Października 2019 Ale lufę warto nawiercić, ponieważ to kiepsko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 29 Października 2019 Autor Share Napisano 29 Października 2019 sproboje nawiercic, ale moze byc z tym problem bo tworzywo jest dosc kruche i lufa juz raz pekla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Października 2019 Super Moderator Share Napisano 29 Października 2019 Jak pęknie, zawsze można ją wymienić na metalowa rurkę. Nie ma ona skomplikowanych kształtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 3 Listopada 2019 Autor Share Napisano 3 Listopada 2019 Zgodnie z obietnicą nawierciłem lufę, zrobiłem nowe fotki (i podmieniłem w galerii) które oddają lepiej kolory. Dzięki za poradę, faktycznie wygląda to o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 Fajny Kolega. I niespodzianki robi fajne. Teraz trzeba zanieść do "fabryki" i pokazać, że nie na darmo drukował.Na pewno się ucieszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 8 Listopada 2019 Autor Share Napisano 8 Listopada 2019 2 godziny temu, Gerd napisał: Fajny Kolega. I niespodzianki robi fajne. Teraz trzeba zanieść do "fabryki" i pokazać, że nie na darmo drukował.Na pewno się ucieszy. Dokładnie tak zdrobię. Już pokazywałem zdjęcia i byl bardzo zadowolony. Niedawno wydrukował mi Renault D2, też w 1:100 i wczoraj dodrukował mi dwie zapasowe wieże bo pierwsza miała słaby detal. Fajna sprawa z tym drukowaniem, jest dużo czołgów do wyboru. Detal słabiutki ale czasem jak ktoś ma ochotę na coś szybkiego, żeby potrenować malowanie itp to takie rzeczy nadają się idealnie. Jutro biorę się za tego francuza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi