Psar77 Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 Witajcie. Odkurzyłem ostatnio model zrobiony przeze mnie jakieś około 25 lat temu Było to w czasach, kiedy o aerografie człowiek dopiero marzył Model jest w całkiem niezłym stanie jak to widać na fotce Nie ma na sobie żadnej powłoki ochronnej, więc chciałbym go polakierować, dodać jakiś wash delikatny może. Mam jednak pytanko, czy w tym momencie jest jakiś sposób na srebrzące jak widać na fotce kalki. Czy potraktować je jakimś płynem, czy to coś w ogóle da, czy tylko zniszczy... Czy po prostu machnąć to lakierem. Macie pewnie jakieś doświadczenia w tej materii. Słucham pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 Pomysł najlepszy to taki ,że zostaw go sobie na pamiątkę po prastarych czasach i zrób sobie nowy od podstaw wykorzystując najnowocześniejsze dostępne techniki modelarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 Dodam tylko jeszcze,że ten model masz naprawdę ładnie zmalowany jak na tak leciwą pracę szkoda go psuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 1 Listopada 2019 Super Moderator Share Napisano 1 Listopada 2019 Zgadzam się z push-up78, do pudełka i na starość oko cieszyć a obecnei kup coś nowego i sklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi