jpl Napisano 15 Listopada 2019 Share Napisano 15 Listopada 2019 Witam ponownie, tym razem coś większego i pierwszy raz, w założeniu, z taką ilością dodatków. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 22 Listopada 2019 Autor Share Napisano 22 Listopada 2019 No i tak by to wyglądało w tej chwili. Zapraszam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 Kolega musi popracowac nad rozcienczaniem farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 30 Listopada 2019 Autor Share Napisano 30 Listopada 2019 Też. Ale już wiem, co poszło nie tak. Rozcieńczyłem za bardzo w stosunku do dyszy. Na szczęście nie będzie tego widać w gotowym modelu. Tymczasem: Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 7 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2019 Tym razem progres jest niewielki, no ale jednak trochę udało się zrobić. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 13 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2019 I dalsze prace przy płatowcu. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 20 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2019 OK, zaczynam malowanie. Wstępnie wygląda to tak: Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 27 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2019 Tym razem niewielkie uzupełnienie: Niemniej zapraszam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 10 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2020 Tydzień temu forum było niedostępne, więc teraz hurtem dwa odcinki. Jeden z trudnymi - bardzo -kalkomaniami, drugi z wielkim finałem serii. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi