jacek Napisano 10 Grudnia 2019 Share Napisano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Ośmielony brakiem mocno negatywnych komenatarzy postanowiłem pokazać resztę swoich wypocin na tym zacnym forum. Proszę śmiało wytykajcie wszystkie byki. Bez tej wiedzy nie zrobię kroku dalej. Reszta w innych galeriach. Edytowane 10 Grudnia 2019 przez jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 Przyzwoity. Tyle, że ani La, ani 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 To jest Lawoczkin La-5 FN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 12 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2019 15 godzin temu, Adamo722 napisał: To jest Lawoczkin La-5 FN. Tak to święta prawda i mój niewybaczalny błąd. Dzięki za czujośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 12 Grudnia 2019 Share Napisano 12 Grudnia 2019 22 minuty temu, jacek napisał: Tak to święta prawda i mój niewybaczalny błąd. Dzięki za czujośc. Uściślił bym to bardziej,że jest to Ławoczkin Ła-5FN a swoją drogą fajnie zrobiony jest ten Ławoczkin. Pozdr. A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszek Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 Dzień dobry panu , podoba mi się wykonanie jestem z Radomia mam sporo do wykonania na zamówienie oczywiście odpłatnie modele skala 1/48 w przewadze niemcy.Czy pan by sie tego podjął czy ewentualnie mógłby pan kogoś polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi