wawrzul Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Witam. Przegladajac "vbench" na planetarmor.com u rodzimego uzytkownika "Sergionex" (ktory na youtube udostepnil odcinki Plastikowego Hitu) zauwazylem cos bardzo fajnego. Taka oto podstawke (zdjecie autorstwa Sergionex) : Bardzo fajna sprawa. Moze ktos wie gdzie cos takiego dostac? Mozna to niby zastapic przyklejajac kolka do tasmy czy masy mocujacej itp. ale jednak takie triko jest bardzo wygodne. Jest cos podobnego produkcji Gunze Sangyo ale na pewno to nie jest to na zdjeciu. PS. Polecam ta recenzje budowy modelu. Weathering robi (przynajmniej na mnie) niesamowite wrazenie! http://www.planetarmor.com/forums/showthread.php?t=4418 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 http://mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=9&przedm=1003879 A jak chcesz od reki, to na Allegro: http://www.allegro.pl/item337408041_spray_work_tamiya.html Google nie gryza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawrzul Napisano 28 Marca 2008 Autor Share Napisano 28 Marca 2008 Dzieki! Szukalem na stronie Tamiya i byl tylko ten po lewej (ze strony sklepu) albo mi sie wydawalo. Poszukam tylko jakiegos sklepu gdzie zobacze inna cene niz 0 zl (nie zeby mi sie nie podobala :P). PS. Majek - masz dyzury tutaj na forum? Czesto pierwszy odpowiadasz w temacie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 PS. Majek - masz dyzury tutaj na forum?Mozna tak powiedziec. Przeedytowalem swoj post. Juz cena nie jest 0 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawrzul Napisano 28 Marca 2008 Autor Share Napisano 28 Marca 2008 Masz racje, moglem lepiej szukac. Zamiast wpisac spray work czy cos tym stylu szukalem stojaka/podstawki. Fajnie ze jest na Moje Hobby bo to sklep blisko mnie. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 szukalem stojaka/podstawkiJa tez tak szukalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawrzul Napisano 28 Marca 2008 Autor Share Napisano 28 Marca 2008 Widac masz lepsze google ;) A tak powaznie - nie szukalem na google tylko na allegro. Tu mnie masz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Ale po co to kupować? Ja zrobiłem samemu tą górną cześć, teraz zabieram się za stopkę Koszt? 20 starych płyt CD, kilka wkrętów, klej, jeszcze pracuję nad słupkiem, ale to kwestia chwili, bo mam już pomysł ale muszę iść do sklepu z armaturą WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Constructor masz już zrobione tą urządzonko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi